Del

Se vinnerne av siste delkonkurranse

Vi har fått inn mange bidrag. Se alle bidragene på Instagram og tag det med #eforensjøbyen og @ensjobyen.

Vinnerne av den siste delkonkurransen er nå kåret. Sjekk om du vant.

Se bidragene her

Fra 1. juni 2016 tillater ikke Instagram at innhold postet på Instagram vises på eksterne nettsider. Se bidragene ved å klikke på linken ovenfor (krever at du logger deg inn med din bruker på Instagram).

Hovedpremie: 15.000 skattefrie kroner!

I desember premierer vår jury det de mener er det beste bildet med 15.000 kroner. I tillegg premieres 2. og 3. plass med 7.500 kr og 2.500 kr. Underveis kan du vinne flotte premier.

Delpremier

De tre bidragene med flest Likes når hver delkonkurranse avsluttes, får hver sin vilkårlige premie fra denne premiepotten: (Premiene trekkes ut tilfeldig hver gang fra premiepotten)


Gitt bort

Bil for en helg
Levert av Avis

Avis

Gitt bort

DAB adapter
Levert av Steinspruten Bilglass

Steinspruten Bilglass

Gitt bort

Gavekort 5.000 kr
Levert av Plaza Sport

Plaza Sport

Gitt bort

El-bil for en helg
Levert av KIA

KIA

Gitt bort

Bil for en helg
Levert av auto elite ensjø

auto elite ensjø

Gitt bort

Dekkhotell for 1 år
Levert av Dekk1

Dekk1

Gitt bort

Sykkel fra hardrocx
Levert av FERD

FERD

Gitt bort

Medlemskap i 6 mnd.
Levert av Fresh Fitness

Fresh Fitness

Gitt bort

Gavekort på kr 1.000,-
Levert av Rema 1000

Rema 1000

Gitt bort

Gavekort på kr 10.000,-
Levert av Nordsjö

Nordsjö

Gitt bort

Gavekort på kr 600,-
Levert av Kiwi

Kiwi

Gitt bort

RC bil, båt el. fly
Levert av Smallsize Hobbyland

Smallsize Hobbyland

Vinnere oktober - november

Tema: fra mitt stuevindu

Del 207

Gratulerer til @camhan98 som vant Phenix Gavekort til verdi 5.000,- fra Plaza Sport.

Del 30

Gratulerer til @fru.sigrun som vant bil for en helg, levert av Auto Elite Ensjø.

Del 24

Gratulerer til @scwaard som gavekort på 1.000,- levert av Rema 1000.

Vinnerne kan ta kontakt med oss på post@ensjobyen.no for å hente premiene.

Konkurransevilkår

 1. Konkurransen #eforensjøbyen er en fotokonkurranse tilrettelagt av Foreningen Ensjøbyen.
 2. Konkurransen er åpen for alle bosatt i Norge.
 3. Ta et bilde, del det på Instagram. Deltagelse i denne konkurransen krever at du bruker emneknaggen #eforensjøbyen @ensjobyen og at bidraget ditt blir liggende ut hele 2016. Bilder med signatur er ikke tillatt.
 4. Konkurransen består av 4 delkonkurranser, der vinneren av hver delkonkurranse kåres basert på flest antall stemmer. Stemmegivningen foregår ved å gi en Like på det aktuelle bidraget på Instagram. Man kan også gi en Like via kampanjesiden på ensjobyen.no/insta
 5. Bildet / bidraget kan være tatt før konkurransen startet, men bildet må legges ut på nytt slik at det ikke har med seg «gamle» likerklikk.
 6. Send gjerne inn flere bidrag. Da øker vinnersjansene dine. Merk at en bidragsyter kun kan vinne én premie per delkonkurranse.
 7. Temaet for hver konkurranse publiseres rett før eller på aktuell dato for delkonkurransestart.
 8. Delkonkurranse 1 varer fra 1. april t.o.m 31. mai 2016.
  Delkonkurranse 2 varer fra 1. juni t.o.m 14. august 2016.
  Delkonkurranse 3 varer fra 15. august t.o.m 30. september 2016.
  Delkonkurranse 4 varer fra 1. oktober t.o.m 30. november 2016.
 9. Premiering
  De tre bidragene som har fått flest stemmer i hver delkonkurranse innen kl. 12.00 den dato den enkelte delkonkurranse avsluttes, blir premiert. Premiene varierer både av innhold og verdi, og er gitt av våre samarbeidspartnere. Premiene presenteres i tilfeldig rekkefølge gjennom hele konkurranseperioden. Alle som deltar i én eller flere av delkonkurransene, er med i konkurransen om hovedpremien pålydende kr. 15.000,-. I tillegg kåres det en 2. plass, som får kr. 7.500,- og en 3. plass som får kr. 2.500,-. Kåringen av hovedpremie, 2. og 3. plass foretas av en jury av representanter fra Foreningen Ensjøbyen. Juryen står fritt til å velge det bidraget de mener er best ut ifra egne kvalitative kriterier.
 10. Ved å delta i delkonkurransen(e) samtykker du i at situasjonen rundt overrekkelse av hovedpremie vil kunne bli benyttet i markedsførings­øyemed gjennom bl.a videoopptak, fotografering og intervju. Er du under 18 år, trenger du samtykke fra dine foreldre til dette.
  Du samtykker også i at ditt bidrag kan benyttes uten fremtidig vederlag for å markedsføre Ensjøbyen. Du bekrefter at du har opphavsretten til bildet som publiseres.
 11. Bidrag som oppfattes som rettsstridige, upassende eller krenkende vil bli forkastet uten nærmere varsel. Ved grov overtredelse eller gjentatte brudd på dette punkt, vil forholdet bli politianmeldt. IP-adresser kan bli loggført i et bestemt tidsrom for å hindre misbruk.
 12. Vinnerne annonseres på våre nettsider ensjobyen.no/insta/#vinnere samt via våre sosiale kanaler (Facebook og Instagram). Vi forsøker alltid å komme i direkte kontakt med vinnerne, men der vi ikke oppnår kontakt gjennom mediene nevnt ovenfor, forbeholder vi oss retten til å kansellere premier som ikke er avhentet innen 2 - to - måneder etter at den er vunnet. Foreningen Ensjøbyen tar forbehold om endringer av vilkår og eventuelle skrivefeil.

På Ensjø har vi bodd i over femti år, og det har vært helt nydelig. Her har vi alt vi trenger. Bare se utover her, sier Berit og viser oss ut på verandaen. Der i fra kan vi se utover hele Ensjø. De grønne parkene, menneskene som haster avsted til barnehage og jobb, og det myldrende livet i sentrum.

Hør Berit (80) fortelle om sine 50 år på Ensjø

Les artikkelen

Området her er kjempebra med nye barnehager og skoler og masse tilbud til barn og unge. Følger vi Tiedemannsparken tar det bare ti minutter til Kampen, der vi besøker den hyggelige barnebondegården og spiser vafler og hilser på dyrene.

- Cathrine Lund og Didrik Mysen Lund, beboere i Hovinbekken

Se intervju med to av parene fra Hovinbekken.

Flere videoer

Nærmere enn mange tror

Setter man passeren i sentrum ser man raskt at Ensjøbyen er en av Oslos mest sentrale bydeler.

Beliggenhet