Topp moderne leiligheter med utsikt og sol for de fleste.

Grønne lunger, urbane rom og et trygt bomiljø.

Ensjøbyen inneholder alt du kan forvente deg av en moderne bydel, blant annet et helt nytt treningssenter.

Både barnehager, grunnskoler og ungdomsskoler er innen gåavstand i Ensjøbyen. Skoleveien er trygg med blant annet gangbro som tar barna bort fra trafikkbildet.

5 minutter til Oslo sentrum med den nye T-banen. Ensjøbyen har helt ny T-banestasjon. Herfra går det også buss til Fornebu og Aker Brygge.

Bo naturbant

Her blir det mer lys, luft og grønne lunger enn i sentrumsgatene. Energivennlige bygninger, frodige parker, sykkel- og gangveier og et godt kollektivtilbud bidrar til å skape en miljøvennlig bydel.

En av fordelene med å kjøpe nytt er at boligen er skreddersydd for å møte en moderne families behov. Løsningene er gjennomtenkte og leilighetene er tiltalende og moderne i materialvalg og tekniske løsninger.

For de nyetablerte og barnefamilier så er det planlagt inn skoler og barnehager i nærheten av der du bor, uansett hvor du bor. 

Servicetilbud som matbutikker, spisesteder, treningssentre og dette utvides etter hvert som området bygges ut.

Skanska

Tigergården

Tigergården på Ensjø Torg med sine 161 leiligheter ligger få minutter unna bykjernen. Et annerledes nybygg med spennende fasader og stort fokus på takhager både for voksne og barn. Takhagene vil bestå av flere soner for sosialt opphold. Parsellhager for dyrking, utendørs kjøkken med grillmuligheter, langbord, lekeplass, Zen hage og drivhus for samling og fest. Flere av leilighetene har inngang fra en spennende glassgang som er perfekt for morgenkaffen med en privat plantekasse for dyrkning av dine egne urter. De store leiligheten i tårnet får panoramautsikt utover Oslo by.

Nærmiljø

På Torget

Uteplass

Syd og vestvendte balkonger

Parkering

Felles garasjeanlegg

Pris

Fra 2 900 000

Type

38,9 - 123,7 m2

Innflytting

Estimert 2022

Skanska

Ensjø Torg

Bor du på Ensjø Torg er du aldri langt unna byens mange tilbud; Prosjektet ligger mer eller mindre rett over den nye T-bane stasjon på Ensjø. Boligene vil i hovedsak være vendt mot Kampen og byen vil til slutt bestå av ca 520 leiligheter fordelt på flere nye bygg. Byggetrinn 1-5 byr på et mangfold av forskjellige leiligheter, med ulike størrelser, plantegninger og fasiliteter. Det finnes hjørneleiligheter, leiligheter med utsikt, solrike balkonger, leiligheter over 2 plan, fabrikkleiligheter mm. I de første oppgangene i byggetrinn 1 er overtagelser og innflytting i gang, mens overlevering av øvrige trinn vil skje fortløpende gjennom 2019, 2020 og 2021.

Nærmiljø

På Torget

Uteplass

Syd og vestvendte balkonger

Parkering

Felles garasjeanlegg

Pris

3 750 000 – 8 500 000

Type

42 – 118 m2 (trinn 1-5)

Innflytting

Fra 2018

Hovinbekken III

Hovinbekken III består av flotte selveierleiligheter med smarte planløsninger. Alle leilighetene har gjennomgående god standard med integrerte hvitevarer på kjøkken, romslige bad og ekstra dype balkonger eller markterrasser.

Uteplass

Ja

Parkering

Ja

Pris

2 450 000 - 7 500 000

Type

Boliger

Innflytting

Kvartal 04/2017

Neptune Properties

Ensjøhøyden

I Stålverksveien 1, på høyden over Ensjø, bor du tilbaketrukket med gode sol- og utsiktsforhold. Ensjøhøyden består av 133 arealeffektive og moderne 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 35 til 94 m2.

Nærmiljø

150 meter

Uteplass

Privat balkong/terrasse, felles takterrasse og gårdsrom

Parkering

Felles garasjeanlegg

Pris

Fra kr 2 990 000

Type

Borettslag

Neptune Properties

Ensjølyst

I Ensjøveien 34 er det planlagt 73 to-, tre- og fireroms leiligheter. Alle får balkong eller terrasse. Garasjeanlegg og felles takterrasse.

Nærmiljø

100 meter

Uteplass

Privat balkong/terrasse, felles takterrasse og gårdsrom

Parkering

Felles garasjeanlegg

Pris

Fra kr 309 0000

Type

2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter

Obos

Lillebergtunet BL

Lillebergtunet har 92 leiligheter og ligger flott til øverst på Ensjø, rett over veien for Hovinparken. Uteområde er stort og danner et tun mot sør og vest, med en dam og bekk som renner forbi. På de to takterrassene kan du nye sola hele dagen og bli kjent med dine naboer.

Uteplass

Ja - privat og 2 takterrasser

Parkering

Ja

Pris

3 300 000 - 9 300 000

Type

2- , 3- og 4-roms leiligheter

Innflytting

2.halvdel 2019

Nærmere enn mange tror

Setter man passeren i sentrum ser man raskt at Ensjøbyen er en av Oslos mest sentrale bydeler.

Beliggenhet