Topp moderne leiligheter med utsikt og sol for de fleste.

Grønne lunger, urbane rom og et trygt bomiljø.

Ensjøbyen inneholder alt du kan forvente deg av en moderne bydel, blant annet et helt nytt treningssenter.

Både barnehager, grunnskoler og ungdomsskoler er innen gåavstand i Ensjøbyen. Skoleveien er trygg med blant annet gangbro som tar barna bort fra trafikkbildet.

5 minutter til Oslo sentrum med den nye T-banen. Ensjøbyen har helt ny T-banestasjon. Herfra går det også buss til Fornebu og Aker Brygge.

Bo naturbant

Her blir det mer lys, luft og grønne lunger enn i sentrumsgatene. Energivennlige bygninger, frodige parker, sykkel- og gangveier og et godt kollektivtilbud bidrar til å skape en miljøvennlig bydel.

En av fordelene med å kjøpe nytt er at boligen er skreddersydd for å møte en moderne families behov. Løsningene er gjennomtenkte og leilighetene er tiltalende og moderne i materialvalg og tekniske løsninger.

For de nyetablerte og barnefamilier så er det planlagt inn skoler og barnehager i nærheten av der du bor, uansett hvor du bor. 

Servicetilbud som matbutikker, spisesteder, treningssentre og dette utvides etter hvert som området bygges ut.

Neptune Properties

Ensjøhøyden

Ensjøhøyden ligger i et skrånende, sydvendt terreng med eventyrlig utsikt og nydelig solgang, spesielt fra de øverste etasjene og den felles takterrassen. Det er kort vei til dagligvareforretninger og serveringssteder og mange andre servicetilbud. Og det er bare 5 minutter med T-banen til sentrum! Prosjektet ble ferdigstilt høsten 2019.

Nærmiljø

Attraktiv beliggenhet på toppen av Ensjø.

Uteplass

Privat balkong/terrasse, felles takterrasse og gårdsrom

Parkering

I felles garasjeanlegg

Type

Borettslag

Innflytting

Ferdigstilt og utsolgt høst 2019

Neptune Properties

Ensjølyst

Prosjektet består av 82 selveierleiligheter og har en meget sentral beliggenhet. Det er planlagt hyggelige grøntarealer og stor felles takterrasse. Prosjektet får solide fasadematerialer og en god innvendig standard. Leilighetene er lyse og tiltalende med store vindusflater og alle har privat balkong eller terrasse. Velg kostnadsfritt mellom 3 interiørkonsepter.

Nærmiljø

Kort vei til offentlig transport

Uteplass

Ja. - privat balkong eller terrasse. Felles takterrasse.

Parkering

Felles garasjeanlegg i kjeller.

Pris

Fra 3 990 000 til 12 950 000,-

Type

2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter

Neptune Properties

Malerhaugveien 28

80 borettslagsleiligheter utvikles for urbane mennesker som også setter pris på områdets grønne friområder. Gammel industri rives for å skape en splitter ny bydel. Det blir mer lys, luft og grønne lunger enn i sentrumsgatene samtidig som du bor svært sentralt.

Uteplass

Ja

Parkering

Felles garasjeanlegg

Pris

Fra 2 900 000

Type

2-, 3- og 4-roms borettslagsleiligheter

Innflytting

Estimert ferdigstillelse 2022.

Skanska

Ensjø Torg

Bor du på Ensjø Torg er du aldri langt unna byens mange tilbud; Prosjektet ligger mer eller mindre rett over den nye T-bane stasjon på Ensjø. Boligene vil i hovedsak være vendt mot Kampen og byen vil til slutt bestå av ca 520 leiligheter fordelt på flere nye bygg. Byggetrinn 1-5 byr på et mangfold av forskjellige leiligheter, med ulike størrelser, plantegninger og fasiliteter. Det finnes hjørneleiligheter, leiligheter med utsikt, solrike balkonger, leiligheter over 2 plan, fabrikkleiligheter mm. I de første oppgangene i byggetrinn 1 er overtagelser og innflytting i gang, mens overlevering av øvrige trinn vil skje fortløpende gjennom 2019, 2020 og 2021.

Nærmiljø

På Torget

Uteplass

Syd og vestvendte balkonger

Parkering

Felles garasjeanlegg

Pris

3 750 000 – 8 500 000

Type

42 – 118 m2 (trinn 1-5)

Innflytting

Fra 2018

Obos

Lillebergtunet BL

Lillebergtunet har 92 leiligheter og ligger flott til øverst på Ensjø, rett over veien for Hovinparken. Uteområde er stort og danner et tun mot sør og vest, med en dam og bekk som renner forbi. På de to takterrassene kan du nye sola hele dagen og bli kjent med dine naboer.

Uteplass

Ja - privat og 2 takterrasser

Parkering

Ja

Pris

3 300 000 - 9 300 000

Type

2- , 3- og 4-roms leiligheter

Innflytting

2.halvdel 2019

Skanska

Tigergården

Tigergården på Ensjø Torg med sine 161 leiligheter ligger få minutter unna bykjernen. Et annerledes nybygg med spennende fasader og stort fokus på takhager både for voksne og barn. Takhagene vil bestå av flere soner for sosialt opphold. Parsellhager for dyrking, utendørs kjøkken med grillmuligheter, langbord, lekeplass, Zen hage og drivhus for samling og fest. Flere av leilighetene har inngang fra en spennende glassgang som er perfekt for morgenkaffen med en privat plantekasse for dyrkning av dine egne urter. De store leiligheten i tårnet får panoramautsikt utover Oslo by.

Nærmiljø

På Torget

Uteplass

Syd og vestvendte balkonger

Parkering

Felles garasjeanlegg

Pris

Fra 2 900 000

Type

38,9 - 123,7 m2

Innflytting

Estimert 2022

Bunde Eiendom

Malerhaugveien 20

Boligene ligger rolig og skjermet til omkranset av store grøntarealer, innerst i en blindvei, samtidig som det er sentralt med få minutter fra sentrum med T-bane. Leilighetene får store lysflater, ekstra store balkonger eller private takterrasser og god standard med bl.a. vannbåren varme i gulv.

Nærmiljø

Mot østre parkdrag

Uteplass

Syd og vestvendte balkonger. Felles takterrasse

Parkering

Felles garasjeanlegg

Pris

Fra 2 950 000

Type

2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter

Innflytting

Våren 2022

Selmer Eiendom

Locus Ensjø

I hjertet av Ensjø bygger vi 206 leiligheter fordelt over 4 bygg. Locus Ensjø er et boligprosjekt med romslige 2-, 3- og 4-romsleiligheter med god standard og med store uteplasser og balkonger. Locus betyr plass på latin og gjenspeiler vår visjon om å skape et hjem og en plass du kommer hjem til.

Nærmiljø

Inntil parkdrag og på Ellipseplassen

Uteplass

Store uteplasser og balkonger. Store fellesområder.

Parkering

Stort felles garasjeanlegg

Pris

Fra 3 690 000

Type

Romslige 2-, 3- og 4-roms leiligheter

Innflytting

Estimert ferdigstillelse 2022

Nærmere enn mange tror

Setter man passeren i sentrum ser man raskt at Ensjøbyen er en av Oslos mest sentrale bydeler.

Beliggenhet