Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Topp moderne leiligheter med utsikt og sol for de fleste.

Grønne lunger, urbane rom og et trygt bomiljø.

Ensjøbyen inneholder alt du kan forvente deg av en moderne bydel, blant annet et helt nytt treningssenter.

Både barnehager, grunnskoler og ungdomsskoler er innen gåavstand i Ensjøbyen. Skoleveien er trygg med blant annet gangbro som tar barna bort fra trafikkbildet.

5 minutter til Oslo sentrum med den nye T-banen. Ensjøbyen har helt ny T-banestasjon. Herfra går det også buss til Fornebu og Aker Brygge.

Bo naturbant

Her blir det mer lys, luft og grønne lunger enn i sentrumsgatene. Energivennlige bygninger, frodige parker, sykkel- og gangveier og et godt kollektivtilbud bidrar til å skape en miljøvennlig bydel.

En av fordelene med å kjøpe nytt er at boligen er skreddersydd for å møte en moderne families behov. Løsningene er gjennomtenkte og leilighetene er tiltalende og moderne i materialvalg og tekniske løsninger.

For de nyetablerte og barnefamilier så er det planlagt inn skoler og barnehager i nærheten av der du bor, uansett hvor du bor. 

Servicetilbud som matbutikker, spisesteder, treningssentre og dette utvides etter hvert som området bygges ut.

FERD

Humlehagen

Humlehagen blir et attraktivt boligprosjekt sentralt i Ensjøbyen. Her kommer 133 leiligheter og 9 unike rekkehus fra 36 til 135 kvm. Det er stor variasjon i planløsninger alt fra 2-roms, til romslige 5-roms med utleiedel og flotte toppleiligheter med store takterrasser. Her vil det komme flere fellesfunksjoner som veksthus, felles takterrasser og felleslokale til bruk og glede for alle beboere. Her kan man bo og leve godt med god tilgang på grøntområder, kollektivtilbud og servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Nærmiljø

Rett ved Tiedemannsparken.

Uteplass

Syd og vestvendte balkonger/terrasser og felles takterrasse.

Parkering

Felles garasjeanlegg.

Pris

Fra 3 710 000 til 13 800 000.

Type

Borettslagsleiligheter og rekkehus fra 40 til 136 kvm.

Innflytting

Estimert siste halvdel av 2023

Kolberg

Ensjøparken

Ensjøparken er et samarbeid mellom Profier og Kolberg Gruppen. Prosjektet består av totalt 203 selveierleiligheter fordelt på fire boligblokker. 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter fra 30-112 kvm, med gjennomgående gode kvaliteter og store private balkonger. Ensjøparken har en god beliggenhet på Ensjø, hvor man bor sentralt og samtidig har leiligheter som ligger tilbaketrukket og stille til.

Nærmiljø

Sentralt på Ensjø

Uteplass

Syd og vestvendte balkonger/terrasser og felles takterrasse.

Parkering

Felles garasjeanlegg.

Pris

8 415 000

Type

Leilighet

Innflytting

Estimert siste halvdel av 2025

Kolberg

Lenchows

Mer detaljer kommer - meld interesse

Nærmiljø

Sentralt på Ensjø

Uteplass

Syd og vestvendte balkonger/terrasser og felles takterrasse.

Parkering

Felles garasjeanlegg.

Pris

Kommer, meld interesse

Type

Ca. 180 leiligheter

Innflytting

Estimert siste halvdel av 2027

Vario

VARIO blir et bygg på åtte etasjer med 94 leiligheter på mellom 39 og 118 kvadratmeter. Mange av leilighetene får gode lys- og utsiktsforhold, og på taket blir det en felles takterrasse med naturlig beplantning, belysning, møbler, vann og strøm. Det blir stor sykkelparkering innendørs på gateplan, og parkering for bil i felles garasjeanlegg for Ensjø Torg – begge deler med lademuligheter. I første etasje er det ambisjoner om å åpne café, en naturlig sosial møteplass for alle som bor i Vario. I første etasje vil det også bli et fellesrom for beboerne. Hjemmekontorplasser, leksekrok, gamingrom, shuffleboard eller alt sammen på en gang. Uteområdene får hyggelig beplantning, og blir opplyst når mørket faller. Her blir det trygt og godt, døgnet rundt.

Nærmiljø

På torget

Uteplass

Balkong, markterrasse eller taktterrasse. Felles takterrasse.

Parkering

Felles garasjeanlegg

Pris

Fra 4 200 000

Type

Leiligheter fra 39 - 118 m2

Innflytting

Estimert 2024

Obos

Lumanders Hage

Lumanders Hage ligger på høyden i Ensjøveien og vil bestå av til sammen 215 leiligheter fordelt på 5 hus. Prosjektet vil også inneholde en barnehage, festlokale for beboerne og egen utleiedel til felles glede. Prosjektet ligger tett inntil gangvei opp til Tidemannsbyen, og det vil også være to takterrasser på byggene med fantastiske solforhold og utsikt over byen.

Nærmiljø

150 meter

Uteplass

Ja - privat og 2 felles takterrasser

Parkering

Ja, kan kjøpes

Pris

Se nettside

Type

2- , 3- og 4-roms leiligheter

Innflytting

Fra 2. halvdel av 2023

Nærmere enn mange tror

Setter man passeren i sentrum ser man raskt at Ensjøbyen er en av Oslos mest sentrale bydeler.

Beliggenhet