Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Prosjekter

Oversikt over aktuelle prosjekter til salgs eller under utvikling.

Neptune Properties

Malerhaugveien 28

79 borettslagsleiligheter utvikles for urbane mennesker som også setter pris på områdets grønne friområder. Gammel industri rives for å skape en splitter ny bydel. Det blir mer lys, luft og grønne lunger enn i sentrumsgatene samtidig som du bor svært sentralt.

Nærmiljø

Kort vei til offentlig transport

Uteplass

Privat balkong eller terrasse

Parkering

P-plass kjøpes separat

Pris

Fra 2 900 000

Type

2-, 3- og 4-roms borettslagsleiligheter

Innflytting

Estimert ferdigstillelse 2022.

USBL

Nr. 15 Malerhaugveien

I en stille og fredelig liten blindvei uten gjennomgangstrafikk bygger vi alt fra små, smarte 2-roms til store, eksklusive 4-roms leiligheter samt studio- og townhouseleiligheter, slik at du enkelt kan finne din nye bolig uansett behov. De vakre fasadene i teglstein gir særpreg og henter samtidig opp historiske elementer fra området. Her blir det fire bygg på fire til seks etasjer, alle med flotte takterrasser og trivelige fellesområder mellom byggene.

Uteplass

Bakgård og felles takterrasser

Parkering

Felles garasjeanlegg

Pris

Fra 3 077 083 til 9 773 514

Type

1-, 2-, 3- og 4-roms borettslagsleiligheter

Innflytting

Estimert ferdigstillelse 2.kvartal 2023

FERD

Humlehagen

Humlehagen blir et attraktivt boligprosjekt sentralt i Ensjøbyen. Her kommer 133 leiligheter og 9 unike rekkehus fra 36 til 135 kvm. Det er stor variasjon i planløsninger alt fra 2-roms, til romslige 5-roms med utleiedel og flotte toppleiligheter med store takterrasser. Her vil det komme flere fellesfunksjoner som veksthus, felles takterrasser og felleslokale til bruk og glede for alle beboere. Her kan man bo og leve godt med god tilgang på grøntområder, kollektivtilbud og servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Nærmiljø

Rett ved Tiedemannsparken.

Uteplass

Syd og vestvendte balkonger/terrasser og felles takterrasse.

Parkering

Felles garasjeanlegg.

Pris

Fra 3 710 000 til 13 800 000.

Type

Borettslagsleiligheter og rekkehus fra 40 til 136 kvm.

Innflytting

Estimert siste halvdel av 2023

Skanska

Ensjø Torg

Bor du på Ensjø Torg er du aldri langt unna byens mange tilbud; Prosjektet ligger mer eller mindre rett over den nye T-bane stasjon på Ensjø. Boligene vil i hovedsak være vendt mot Kampen og byen vil til slutt bestå av ca 520 leiligheter fordelt på flere nye bygg. Byggetrinn 1-5 byr på et mangfold av forskjellige leiligheter, med ulike størrelser, plantegninger og fasiliteter. Det finnes hjørneleiligheter, leiligheter med utsikt, solrike balkonger, leiligheter over 2 plan, fabrikkleiligheter mm. I de første oppgangene i byggetrinn 1 er overtagelser og innflytting i gang, mens overlevering av øvrige trinn vil skje fortløpende gjennom 2019, 2020 og 2021.

Nærmiljø

På Torget

Uteplass

Syd og vestvendte balkonger

Parkering

Felles garasjeanlegg

Pris

3 750 000 – 8 500 000

Type

42 – 118 m2 (trinn 1-5)

Innflytting

Fra 2018

Neptune Properties

Ensjølyst

Ensjølyst består av 82 selveierleiligheter med sentral beliggenhet på Ensjø. Gode kvaliteter og materialvalg gjenspeiler prosjektets interiør og fasade, og det er lagt opp til at dette skal bli et godt sted å bo. Nyt tilværelsen med gangavstand til butikker, t-bane og Ensjøsentrum. Det er god aktivitet på byggeplassen, og fremdeles mulig å sikre seg en av leilighetene i prosjektet.

Nærmiljø

Kort vei til offentlig transport

Uteplass

Privat balkong eller terrasse. Felles takterrasse.

Parkering

P-plass kjøpes separat

Pris

Fra 3 990 000 til 12 950 000,-

Type

2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter

Innflytting

Estimert ferdigstillelse Q1 2023

Skanska

Tigergården

Tigergården på Ensjø Torg med sine 161 leiligheter ligger få minutter unna bykjernen. Et annerledes nybygg med spennende fasader og stort fokus på takhager både for voksne og barn. Takhagene vil bestå av flere soner for sosialt opphold. Parsellhager for dyrking, utendørs kjøkken med grillmuligheter, langbord, lekeplass, Zen hage og drivhus for samling og fest. Flere av leilighetene har inngang fra en spennende glassgang som er perfekt for morgenkaffen med en privat plantekasse for dyrkning av dine egne urter. De store leiligheten i tårnet får panoramautsikt utover Oslo by.

Nærmiljø

På Torget

Uteplass

Syd og vestvendte balkonger

Parkering

Felles garasjeanlegg

Pris

Fra 2 900 000

Type

38,9 - 123,7 m2

Innflytting

Estimert 2022

Neptune Properties

Tøyentaket

La deg begeistre av spennende arkitektur, lekker felles takterrasse med mulighet for å kjøpe egen hageparsell, parkmessige uteområder og mye mer! 30 av 36 leiligheter i bygg B er solgt - Snart starter salget av bygg A

Nærmiljø

Kort vei til offentlig transport

Uteplass

Balkong/terrasse, felles takterrasse og evt. privat takhage

Parkering

Felles garasjeanlegg i kjelleren, p-plass kjøpes separat

Pris

Fra 3 700 000 – 16 750 000

Type

2-, 3- og 4- roms borettslagsleiligheter

Innflytting

Estimert ferdigstillelse Q1 2023

Skanska

Vario

VARIO blir et bygg på åtte etasjer med 94 leiligheter på mellom 39 og 118 kvadratmeter. Mange av leilighetene får gode lys- og utsiktsforhold, og på taket blir det en felles takterrasse med naturlig beplantning, belysning, møbler, vann og strøm. Det blir stor sykkelparkering innendørs på gateplan, og parkering for bil i felles garasjeanlegg for Ensjø Torg – begge deler med lademuligheter. I første etasje er det ambisjoner om å åpne café, en naturlig sosial møteplass for alle som bor i Vario. I første etasje vil det også bli et fellesrom for beboerne. Hjemmekontorplasser, leksekrok, gamingrom, shuffleboard eller alt sammen på en gang. Uteområdene får hyggelig beplantning, og blir opplyst når mørket faller. Her blir det trygt og godt, døgnet rundt.

Nærmiljø

På torget

Uteplass

Balkong, markterrasse eller taktterrasse. Felles takterrasse.

Parkering

Felles garasjeanlegg

Pris

Fra 4 200 000

Type

Leiligheter fra 39 - 118 m2

Innflytting

Estimert 2024

Obos

Lumanders Hage

Lumanders Hage ligger på høyden i Ensjøveien og vil bestå av til sammen 215 leiligheter fordelt på 5 hus. Prosjektet vil også inneholde en barnehage, festlokale for beboerne og egen utleiedel til felles glede. Prosjektet ligger tett inntil gangvei opp til Tidemannsbyen, og det vil også være to takterrasser på byggene med fantastiske solforhold og utsikt over byen.

Nærmiljø

150 meter

Uteplass

Ja - privat og 2 felles takterrasser

Parkering

Ja, kan kjøpes

Pris

Se nettside

Type

2- , 3- og 4-roms leiligheter

Innflytting

Fra 2. halvdel av 2023

Nærmere enn mange tror

Setter man passeren i sentrum ser man raskt at Ensjøbyen er en av Oslos mest sentrale bydeler.

Beliggenhet