Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Fra å være en bydel dominert av bilforhandlere skal Ensjø utvikles til et attraktivt og sentralt område for boliger, arbeidsplasser, handel, service og kultur. Ensjø vil i de neste 10-15 årene forandres til å bli et knutepunkt med 5-7000 nye boliger.

Om prosjektet

Å skape en helt ny bydel har mange fordeler. Ensjøbyen utvikles for urbane mennesker som setter pris på natur. Her blir det mer lys, luft og grønne lunger enn i sentrumsgatene samtidig som du bor svært sentralt. Energivennlige boliger, frodige parker, sykkel- og gangveier og et godt kollektivtilbud bidrar til å skape en miljøvennlig bydel.

Det er mange år siden Oslo bystyre vedtok å forvandle bilbyen Ensjø til en moderne bydel med 7000 nye boliger og cirka 10 000 arbeidsplasser. Mye har skjedd siden den tid, og utviklingen er inne i en spennende fase der stadig flere brikker faller på plass.

Ensjøbyen blir ingen soveby, men en vital bydel for aktive mennesker.  Et rikt servicetilbud er i ferd med å vokse frem. I tillegg til alle slags butikker, treningssentre, kafeer og restauranter er det planlagt kino, gallerier, teater- og konsertsaler.

Kontakt

Flere av Norges største utbyggere står bak utbyggingen av nye Ensjøbyen.

Nærmere enn mange tror

Setter man passeren i sentrum ser man raskt at Ensjøbyen er en av Oslos mest sentrale bydeler.

Beliggenhet