Vi har gleden av å invitere til Ensjødagen 7. september 2019

Ta med kjente og kjære og bli med på en dag fylt med morsomme aktiviteter. Sett av dagen allerede nå, mer info kommer etter hvert!

Vi arrangerer Ensjøløpet (5 km) i samarbeid med Sats/Elixia. Selda Ekiz skal skape god stemning med sitt fysikk-show fra scenen. Det blir Rebusløp, Dj og andre overraskelser. Våre samarbeidspartnere står på stand med gode tilbud og spennende konkurranser hele dagen. Det blir også gratis grillmat så lenge det rekker til alle som kommer. Les mer om programmet her

Ikke minst gleder vi oss til olabilløpet Ensjø Grand Prix!

Trill olabilen ut av garasjen eller lag en ny og bli med på dagens store olabilløp. Det blir kåret en vinner av både den mest kreative og tøffeste olabilen. 

Følg med og få oppdateringer på arrangementet på Facebook!

 

Ny Jokerbutikk på Tiedemannsbyen

Joker er Kjøpmannshusets profilkjede for nærbutikker. Kjeden består av ca. 450 lokalbutikker spredt over hele Norge.

5 på Ensjø - i strålende sol besøkte vi Ensjø, i bydelen Gamle Oslo.

Det myldret med liv på både t-bane og i hovedgaten Gladengveien. De grønne parkene, som Tiedemannsparken stod ennå tomme, men det var visst veldig uvanlig, for de fleste kunne enes i at: Ensjø er en naturban perle.

- På Ensjø har vi bodd i over femti år, og det har vært helt nydelig

Samboerparet Berit Bergersen (80) og Roar Søgaard (80) har vært med på Ensjøs utvikling, og gleder seg stort over å få enda flere store og små til deres grønne oase.

Gratulerer: VIF 100 år

Med ishockeyarena på Jordal og fotball på Valle ligger Ensjøbyen midt iblant aktivitetene til Vålerengens Idrettsforening. Strøket må derfor være attraktivt for VIF-supporterne, som i denne stund er i full gang med å feire den legendariske klubbens hundreårsjubileum.

100-årig idrettshistorie på Grønnvoll

I skyggen av storebror VIFs 100-årsjubileum er det viktig å ha med seg at Ensjø-området også fikk sitt eget idrettslag i 1913. Grønvoll idrettslag ble stiftet av brødrene Einar og Alf Eriksen, og medlemmene var for det meste barn av arbeidere ved Nitedals tændstikfabrik.

Ensjø T-banestasjon offisielt åpnet

Oslos samferdselsbyråd Ola Elvestuen fikk gleden av å klippe snora og markere den offisielle åpningen av Ensjø T-banestasjon onsdag 19. juni. "Gratulerer til alle. Dette har blitt en direkte vakker stasjon som både Ensjø og Oslo som helhet kan være stolte av", uttalte en imponert byråd.

Nærmere enn mange tror

Setter man passeren i sentrum ser man raskt at Ensjøbyen er en av Oslos mest sentrale bydeler.

Beliggenhet